27.12.12

Crtice iz Maršalove Ulice (8)

Siroti Omar voli psihologiju i svako jutro na fakultet odjuri veseo bez doručka i para, a danas je valjda bio i nešto malo bolešljiv i slab, i možda ga je samo zato glad konačno iscrpila toliko da se na pauzi pred zadnje predavanje zamalo onesvijestio u hodniku i odlučio da je vrijeme da jednom u životu i Štreber Omar pobjegne sa nekog predavanja, pa je smjesta krenuo i par sati ranije nego obično sigurno stigao nazad u svoj sićušni mlaki dom i kroz sablasno zamračen razbacan hodnik doteturao do svoje sobe, u kojoj je uhvatio svoju mamu kako sa slušalicama u ušima visoko uzdignutih razmaknutih koljena na njegovom kompjuteru gleda sado-mazo porniće i samozadovoljava se nečijim golemim crvenim vibratorom i ne vidi da je ušao, i stenje.

6 komentara

Elenina

Ja san se jednom igrala gusjenice na krevetu i zamotala se u deku. To me užasno uzbudilo, a onda je ušla mama i ja sam bila posramljena.

Anthony W. Mouse

A onda je mama izašla i sve je opet bilo u redu? :D

Elenina

Skoro. Jednom me brat gurnuo -dok sam bila gusjenica-između kreveta i zida. ostala sam tu, nepomična, ne znam koliko vremena, ali činilo se kao vječnost. Mislim da sam tada spoznala smrt, uzbuđenje, palež, fjaku, čvrlj, smrk, i ostale nebuloze koje pratile su moj krhki život....

Anthony W. Mouse

Mene niko nikad dok sam bio gusjenica nije gurnuo između kreveta i zida, a ti si imala sreće! :) Nekad hoću da spoznam fljaku.

Elenina

pa, jaši bijelog konja... spoznaćeš SVE! Čačkaj malo po otpadu, ljudi svašta bacaju...njima smeće-a tebi nema sreće veće! :D

Anthony W. Mouse

Pa čačkam ... Čačkaću bolje! :D

Post a Comment